fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Fest för funktionärer

Omkring 1300 funktionärer hjälpte till under årets Vansbrovecka och för att fira årets fantastiska event anordnades i lördags den traditionsenliga funktionärsfesten. Under kvällen bjöds gästerna på middag och musikunderhållning av Mats Ingels och hans orkester Mats Jingels.

”Årets funktionär”

Årets funktionär 2016

”Årets funktionärer” Sune Nilsson, Äppelbo AIK och Gun Eriksson, HJS Vansbro. Guns pris mottogs av Rolf Larsson i hennes frånvaro.

Under kvällen delades även priset ”Årets funktionär” ut till Sune Nilsson, Äppelbo AIK och Gun Eriksson, HJS Vansbro som båda belönades med biljetter till Svenska idrottsgalan i januari nästa år.

Sune Nilsson, Äppelbo AIK

Med 35 års erfarenhet av Vansbrosimningen är Sune Nilsson en riktig eldsjäl. Han är spindeln i nätet för Äppelbo AIK och tar sina arbetsuppgifter på största allvar. Viljan att hjälpa till är ovärderlig och ett bevis på att för Sune är ”ingenting omöjligt”.

Gun Eriksson, HJS Vansbro

Gun Eriksson har varit med vid starten i många år och löser alltid de utmaningar som uppstår. Hon är en hängiven funktionär som alltid kommer med förslag om förändringar, stora som små, och tackar ja innan hon ens fått frågan om hon har möjlighet att hjälpa till. Gun är en riktig klippa.