fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Det närmar sig!

Blogg

Snö vit som socker…

Tävlingen mellan mig och Johan avgörs i slutet av denna vecka. Tävlingen där vi mätt lår och midja för att sedan jämföra vem som minskat mest i procent sedan vecka 1. Jag har även ”reggat” min vikt under denna resa. Har länge önskat att jag varit något lättare för att underlätta löpningen och cyklingen. Supernervös över hur det har gått samtidigt som jag hoppas på att det gått åt rätt håll för mig. Jag har börjat känna på vissa klädesplagg att det försvunnit något på kroppen. Dom sitter något lösare. Största skillnaden ser jag själv i spegeln faktiskt. Så några muskler tror jag inte försvunnit haha. På mig som person har jag märkt en stor skillnad av att sluta helt med bland annat socker. Inga sömnproblem längre och humöret har hållit sig stabilt över hela dagen samt att hungern håller sig mycket stadigare. Nog blir jag hungrig allt men bara för att jag blir hungrig så försämras inte humöret eller orken.

Jag mår verkligen så mycket bättre av att äta mycket bättre så även fast tävlingen nu kommer att avslutas till helgen så kommer jag inte börja lassa i mig godis och massa onyttigheter för det. Jag kommer fortsätta tänka på vad jag stoppar i mig. Det kommer komma ett mycket längre och mer detaljerat inlägg till nästa vecka över dessa resultatet. Då kommer jag skriva och tipsa om hur jag gjort och gått till väga. Kommer även skriva en hel del om Öppet Spår Vasaloppet som avgörs den veckan. Så håll till godo!

Christoffer Hansson

[wp-svg-icons icon=”instagram” wrap=”i”] [wp-svg-icons icon=”calendar-2″ wrap=”i”] (träningsdagbok)