fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Det går bra nu!

Tentan i fysiologi är avklarad och det är för skönt. Vi har börjat med något lika intressant, men desto mer kliniskt relevant – anatomi II.  Mycket gore på youtube blir det! 😉

Simningen går desto bättre sedan jag köpte en actioncam! En Sony blev det. Är mycket nöjd med kamerans kapacitet men rätt missnöjd med en designmiss på vattentäta kamerahuset som gör undervattensbilderna suddiga. Ska se om det går att styra någon typ av lösning på det, annars kanske jag köper en VIRB eller GoPro istället. För det är otroligt användbart att filma sig själv!

Här är exempelvis jag när jag simmar i 1:20-fart. Catchen är god men rytmen behöver slipas på och push-fasen är slarvig. Men oavsett teknikmissar är ju fitness A och O och hårdträning är vad som gäller.

Imorgon bitti kör jag med min flickvän:
500 SDIPS (swim, drill, IM, pull swim)
12×75@400-fart, st 1:15
300 ez teknik, 200 ez arm
15×100@1:35 bästa medeltid (nån sekund snabbare än 1500-fart per 100 lär det alltså resultera i, om man håller hela serien).

Totalt 3500 meter om man räknar in en hundring som avbad. Jobba på!
 
Adam Stenman