fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Colting Wetsuits är officiell partner till Vansbrosimningen

Colting Wetsuits är nu officiell partner till Vansbrosimningen. Genom partnerskapet vill Colting Wetsuits stärka sitt varumärke och öppna möjligheten för fler att prova på simning i öppet vatten men även swimrun och triathlon.

– Det var Vansbrosimningen som en gång i tiden tände gnistan för open water för mig! Det var i Vansbro som en helt ny värld av äventyr öppnades. Under många år var Vansbrosimningen en av de viktigaste tävlingarna i min tävlingskalender och drömmen var alltid att få tävla om pallplatserna, en dröm som uppfylldes när jag var tvåa 2005. Det är med stolthet som jag känner att cirkeln nu sluts genom partnerskapet mellan Vansbrosimningen och Colting Wetsuits, säger Jonas Colting, grundare Colting Wetsuits.

– Vansbrosimningen är det lilla arrangemanget i stort format. Vi vill att vårt evenemang upplevs familjärt, genuint och är tillgängligt för alla. Partnerskapet med Colting Wetsuits gör att vi kan erbjuda förstklassiga produkter som förstärker upplevelsen av att motionera i öppet vatten, säger Tomas Viker, generalsekreterare Vansbrosimningen

Produkter för både nybörjare och elit

Colting Wetsuits erbjuder produkter för bassängsimning, open water, triathlon och swimrun. De har ett brett sortiment i respektive segment som inte bara passar för vuxensimmarens första nybörjartävling utan också för den absoluta eliten. Som partner till Vansbrosimningen fortsätter Colting Wetsuits mot sitt mål att inspirera människor till motion och rörelse.