Certifierad butik

Vansbrosimningen certifierad butik

CertifieradButikVansbrosimningen certifierad butik intygar om butikspersonalens kompetens, service samt butikens sortiment och utrustning. Vansbrosimningens certifierade butiker har också syftet att stärka både butikens och Vansbrosimningens kännedom och status.

Certifierad butik bedöms utifrån kriterierna:

  • Kunskap om utrustning till öppet vatten-simning, swimrun och triathlon.
  • Hög servicenivå och förståelse för kundens förutsättningar och målsättningar.
  • Ett brett produktutbud av hög kvalitet.

En butik med Vansbrosimningens certifiering får marknadsföra sig med Vansbrosimningens namn och certifierings-logga. Kontakta info@vansbrosimningen.se för mer information.


Butiker

Team Sportia Online

Team Sportia Online är Team Sportias webbshop för En Svensk Klassiker, O-ringen och Emit. 2010 inledde Team Sportia och En Svensk Klassiker ett samarbete med ett gemensamt mål, att verka för ett hälsosammare och aktivare liv. Vårt mål är att kunna erbjuda vår kunskap och produktkännedom för att hjälpa dig som ska genomföra En Svensk Klassiker med rätt utrustning och rätt förberedelser på ett roligt och njutbart sätt. 2013 inleddes certifieringen av officiella Klassikerbutiker och idag är fem Team Sportia butiker runt om i landet Officiella Klassikerbutiker.

Team Sportia Online


W-Dyk

W-Dyk mer än 25 års erfarenhet av våtdräkter till Vansbrosimmare. Butiken hjälper dig som simmare att hitta rätt våtdräkt för ditt simsätt och dina behov i butiken i Vansbro eller via webbutiken.

W-Dyk