Bloggare

Vansbrosimningen

Vi bloggar på Vansbrosimningen!

Åsa Annerstedt, Anna Mellberg och Christoffer Hansson är inspiratörerna på Vansbrosimningens blogg säsongen 2015/2016. En trio med olika bakgrunder, men som alla delar passionen för hälsa, träning och välbefinnande. Följ deras vardag och utmaningar under ett år!
 

BloggÅsa Annerstedt

35-årig Falubo som jobbar för Falu Simsällskap och också driver eget företag med personlig träning för triathlon och swimrun-utövare. Tre ord som beskriver mig är målinriktad, realistisk och viljestark. Planen är att köra både Vansbro Triathlon (SM-status 2016 och 2017) och ett eller flera simlopp under Vansbrosimningens simmarhelg. Mottot är ”det blir vad man gör det till!”


Blogg

Anna Mellberg

24-årig student med inriktning folkhälsovetenskap som brinner för träning och en god hälsa och tycker är det viktigt att hela kroppen mår bra – inifrån och ut. Bloggen kommer handla om helhetshälsa och hur viktigt det är med en bra balans i livet. Eftersom jag har anmält mig till Vansbrosimningen tyckte jag det var lika bra att ta mig an En Svensk Klassiker. Sa jag att utmaningar är något som intresserar mig?

 


Blogg

Christoffer Hansson

26-årig Dalmas och före detta hockeyspelande soffpotatis som hittade träningsglädjen igen. Har idag genomfört två Svenska Klassiker och den tredje Klassikern avslutas i februari. Sedan väntar nya utmaningar där bland annat alla loppen under Vansbrosimningens vecka 2016 ska genomföras. Mina tankar inför sommaren är att jag möjligtvis kan ha tagit mig vatten över huvudet. Mottot är ”Ingenting är omöjligt! – en klassiker med andra ord!

Jag och min kusin Jonas innan starten på årets Öppet Spår!