Tack för mig!

Skriven av Admin Anna Mellberg,Vansbrosimningen | 0 kommentarer

Så var det över. Min första svenska klassiker är avklarad. Det sista momentet var Vätternrundan och det gick över förväntan. Tanken var att jag skulle börja om nu igen, att jag skulle åka upp till Vansbro och simma men jag måste lyssna på kroppen. Två (eventuellt tre) av mina fyra moment i klassikern har jag utövat med ett stort diskbråck i ländryggen. Skidåkning och cykling har fungerat bra men att springa och simma är värre. Jag hade som mål att bli bra i ryggen under våren så jag kunde fortsatt med en ny klassiker men så blev det inte. Med tanke på alla år jag har haft ont i ryggen, att jag i vissa perioder under våren haft så ont att det stört sömnen, så är det inte konstigt att det tar lite tid. Hur gärna jag än vill köra på i samma tempo så är det nog värt att bromsa lite.

Men är det inte fantastiskt ändå, att jag kunnat cykla totalt 150 mil? Att det inte har varit några problem medan jag har svårt att ta på mig strumporna. Faktum är att efter Vätternrundan så har jag inte behövt ta en enda värktablett. Jag har ätit värktabletter i 2,5 månad men nu har jag klarat mig utan. Det är fascinerande tycker jag, vad rörelse och träning kan göra med kroppen. Målet just nu är att kunna springa igen och jag hoppas jag kan stå på startlinjen till Lidingöloppet nästa år och att jag då avslutar min andra klassiker. Med det sagt så hoppas jag att vi ses i Vansbro nästa år J

 

Det här blir även mitt sista inlägg för vansbrosimningen.se. Jag har tyvärr inte tid för det här längre. Det är tack vare att jag började blogga här som jag idag sitter med en klassiker i bagaget. Jag hade aldrig crawlat, åkt längdskidor (det lilla jag åkt räknas inte) eller cyklat på en racer. Men det var utmaningen i att kliva utanför bekvämlighetszonen som triggade mig till detta. Och med facit i hand har det varit mitt bästa träningsår någonsin. Jag har snittat fyra pass/vecka under ett års tid. Fått lära mig utöva nya träningsformer och blivit helt såld. Så tack ni som har följt mig under det här året. Vill ni fortsätta följa mig bloggar jag via min hemsida annamellberg.se. Sen finns jag på instagram (@mellbergwellness) och Facebook (@mellberg wellness).

 

Slutligen, lycka till att som ska simma i Vansbro det här året.

 

 


DelaKommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *