fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Angående Vansbro Triathlon 29-30 augusti

Vi planerar och lever fortfarande med förhoppningen att på något sätt kunna erbjuda ett triathlonarrangemang i Vansbro den 29-30 augusti. Vi har därför bestämt att vi kommer avvakta utvecklingen av Covid-19 i samhället fram till slutet av juli innan vi på nytt utvärderar situationen. Vi har även valt att pausa anmälan för Vansbro Triathlon och Vansbro Swimrun tills vidare.

Preliminärt schema är:

Lördag den 29 augusti: Swimrun, Prova på triathlon, Olympisk triathlon

Söndag 30 augusti: Vansbro Triathlon Medeldistans

Vad innebär flytten för dig som deltagare?

Vi kommer automatiskt att flytta över alla anmälda deltagare till de nya datumen. Du behöver alltså inte göra något aktivt val om du har för avsikt att delta. Om du har förhinder att delta den 29-30 augusti gäller våra bokningsregler som säger att vi betalar tillbaka halva anmälningsavgiften. Du kan också välja att efterskänka hela din anmälningsavgift till oss, ett tacksamt bidrag i dessa tuffa tider. Om du vill ha återbetalning eller efterskänka din anmälningsavgift ska du maila oss på info@vansbrosimningen.se och ange något av dessa alternativ.

Återbetalningar kommer påbörjas under september månad. Så snart din anmälningsavgift är återbetald kommer din anmälan att plockas bort.