fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Andra raka segern för Annie Thorén i Vansbro Tjejsim

Annie Thorén tog andra raka segern i Vansbro Tjejsim och förbättrade sin vinnartid till 12:06. Annie ryckte direkt i loppet och Lovisa Jönsson, Sollefteå Allmänna Simsällskap gjorde ett försök att hänga på men efter 500 meter hade Annie en ledning på åtta sekunder. De sista hundra metrarna bars hon fram av funktionärer och publik på arenan:

– Fantastiskt! Jag är överlycklig! Jag fick en dålig start men när det var 500 meter kvar kände jag att jag kom in i en bra rytm. Det här kanske låter konstigt men ända sedan jag kom hit för första gången när jag var 14 år så har jag alltid känt att Tjejsimmet är lite coolare än själva Vansbro, sa en mycket nöjd segrare.

Det blev en tight kamp om andra platsen som kneps av Lovisa Jönsson på 12:26, två sekunder före trean i loppet, Johanna Nilsson, Arvika Simsällskap på 12:28.